TOPlist


Kompletní přehled všech nechráněných volných útočníků, kteří jsou letos k dispozici
17.6.2015 22:45

Letošní ročník nejprestižnější hokejové ligy na světě je v současné době již minulostí. Většina hokejistů odpočívá na dovolených nebo se již začali připravovat na start nacházejícího ročníku. Největší práce však momentálně čeká generální manažery jednotlivých klubů, jelikož již za dva týdny se otevře trh s volnými hráči a týmy tak budou mít možnost získat některé ze zvučných jmen.




Hokejisté z Philadelphie se v letošním ročníku NHL nedokázali probojovat ani do playoff, za což může také velice slabá produktivita některých útočníků. Letci se v průběhu ročníku museli spolehnout zejména na schopnosti Clauda Girouxa a Jakuba Voráčka, což však na postup nestačilo. Daleko za očekáváním zůstali zejména zkušení hráči jako Vincent Lecavalier, RJ Umberger či Matt Read, kteří vstřelili dohromady pouhých 25 branek i přesto, že součet jejich ročních platů činí téměř 13 milionů dolarů.

Generální manažer Flyers Ron Hextall by se tak začátkem července mohl poohlédnout po nové posile do útoku. K dispozici budou především zkušení hráči jako například Justin Williams, Joel

Ward, Sen Bergenheim či český útočník Michael Frolík. Ron Hextall bude však nucen některé hráče vyměnit, aby tak uvolnil místo pod platovým stropem. Letcům totiž v současné době zbývá zhruba 1.6 milionů dolarů.

Pojďme se tedy společně podívat na hráče beze smlouvy, kteří si budou během léta hledat nové angažmá. Dnes se zaměříme na nechráněné volné útočníky.








Autor: David Hél